Over Quizzenzo

Ben jij dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse bedrijfsuitje, vriendenweekend, kinderfeestje of de familiedag te organiseren? Quizzenzo helpt je graag en neemt de organisatie van a tot z uit handen. Alle uitjes hebben wij in eigen beheer. Hierdoor kunnen we uitjes niet alleen voor de laagste prijs, maar ook op vrijwel alle locaties aanbieden. We kunnen zelf een locatie voor je regelen bij onze vele contacten, of we komen naar jouw huis, sportkantine of bedrijf toe. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

VEEL MEER DAN ALLEEN QUIZZEN

 

De naam zegt het eigenlijk al: we hebben een ruim aanbod aan quizzen, maar ook stadsspellen, escape games, speurtochten en workshops. Of je nou jullie vriendschap wil testen tijdens Wie is de Saboteur, thuis een avondje wil puzzelen aan de Prison Break escape game of jullie algemene kennis meten tijdens een gezellige pubquiz: voor ieder gezelschap hebben we een geschikte activiteit. Quizzenzo is een jong en enthousiast bedrijf dat originele en innovatieve uitjes blijft ontwikkelen. Neem eens een kijkje op de pagina met onze activiteiten!

Nijmegen is onze hometown. Hier kennen we alle kroegen, straatjes, restaurantjes en pleinen. Al onze activiteiten zijn hier te spelen. Tijdens de stadsspellen ontdek je op een leuke en spannende manier de stad.