Activiteiten

Maak een keuze uit ons breed assortiment aan activiteiten en spellen.

NIEUW!

Bubbelvoetbal kids

6 - 16 personen 1,5-2 uur
v.a. €17.95 p.p.

Bubbelvoetbal, bumperbal of zorb ball. Verschillende namen voor dezelfde sportieve, maar vooral hilarische activiteit. Een potje voetbal waarbij het met name draait om je vriendjes over het veld te laten stuiteren. En natuurlijk vlieg je daarbij zelf ook alle kanten op. Gelukkig zit je volledige bovenlijf veilig beschermd in een plastic bubbelbal, zodat je nergens last van hebt en alleen maar ontzettend veel lol maakt.

Lasergameset huren

2 - 15 personen 2-3 uur
v.a. €3.95 p.p.

Tijd voor een fortnite feestje? Roblox? Of toch thema leger? Met onze complete lasergameset geef je een voordelig, actief kinderfeestje zonder zelf veel tijd kwijt te zijn aan de organisatie. Onze stoere legerkist bevat naast laserguns ook targets, VIP maskers, vesten, legerschmink voor iedere deelnemer een certificaat en een handleiding met uitleg en verschillende spelideeën als capture the flag en bescherm de VIP. Het enige wat je zelf moet doen is het zoeken van een spannende locatie, bijvoorbeeld het bos of een gymzaal. De guns zijn geschikt voor binnen én buiten. De kist is af te halen in Nijmegen of wordt thuisbezorgd door heel Nederland voor maar €19,95 inclusief retourlabel.

Helemaal worden ontzorgd? Boek dan lasergamen als activiteit. Een professionele begeleider met veel ervaring in het werken met kinderen komt met alle materialen en neemt de organisatie van A tot Z uit handen. Interesse in lasergamen met begeleider? Kijk eens op de site bij 'Lasergamen'.